Fysioterapi

Idrottsskador

Vi på motions- och idrottsskadeenheten bedömer och rehabiliterar akuta skador och överbelastningsskador som uppstått i samband med idrott. Föredelen med denna enheten är att Ni vid Ert första besök får träffa rätt person för just Ert problem. Vi som jobbar på enheten har mångårig erfarenhet av idrott både som medicinsk personal men även som aktiva idrottare. Dessutom samarbetar vi med läkare, ortopedtekniker, naprapater och andra fysioterapeuter med specifik specialist kompetens, allt för att vid behov kunna lösa ditt problem så fort och korrekt som möjligt.

Tyvärr kan det finnas en väntetid för ett nybesök, under tiden hoppas vi kunna ge dig så god medicinsk service som möjligt via telefon, så tveka inte att höra av dig!

Sedan en tid tillbaka bedriver vi även Medicinsk Personlig Träning där vi, bland annat mot motionärer och elitidrottare, utför en form av funktionell screening i syfte att upptäcka eventuell obalans mellan ledrörlighet och muskulär kontroll. Detta är ett privat alternativ, kanske är det något just för dig eller ditt lag?

Besök oss gärna på:
www.medicinskpt.se