Om Oss

Bromma Fysioterapi

På Bromma Fysioterapi arbetar 9 Fysioterapeuter, en massageterapeut och en receptionist.

Fysioterapeuterna är anslutna till Stockholms läns landsting. Ett besök hos fysioterapeuten kostar 250 kr, upp till frikortsgränsen på 1300 kr/år.

På vår mottagningen finns behandlingsrum och ett stort, ljust gym med en ny maskinspark från technogym.

 

För vårdgivare:

Hämta gärna vår infofolder i pdf-format via länken nedan. Information på andra sidor på hemsidan kan ge en närmare beskrivning av Bromma Fysioterapi, för att hjälpa dig att fatta ett beslut om eventuell hänvisning av din patient till oss.

Historik

Brommaplans Fysioterapi och sjukgymnastik öppnade i Åkeslund på Tunnlandsvägen 99 1997. Det var tre sjukgymnaster som flyttade från Blackebergs sjukgymnastik som startade mottagningen. Blackebergs Sjukgymnastik inhystes i två ihopslagna hyreslägenheter ovanför posten i Blackeberg. Ingen hiss fanns och gymmet låg i ett av vardagsrummen. Flytten gick 1997 till Åkeshovs sjukhus gamla lokaler. Åkeshovs sjukhus invigdes 1968 och tillhörde då S:t Görans sjukhus förvaltningsområde. 1997 såldes sjukhuset till JM som byggde om det till ffa bostadsrättslägenheter. Innan lägenheterna var klara så öppnade Brommaplans Fysioterapi och sjukgymnastik in i sjukhusets gamla akutintag och sjukgymnastavdelning. I dagens festlokal Gullvivan fanns en bassäng. Denna stängdes 2001.

1997 var det ca 8 sjukgymnaster som arbetade på Brommaplans Fysioterapi och sjukgymnastik. År 2007 sålde de ursprungliga delägarna verksamheten till John Ressman och Anders Laurell. Då fanns bara 5 sjukgymnaster kvar. Sedan dess har mottagningen utökats till idag bestå av 14 fysioterapeuter, 1 naprapat, 1 kiropraktor, 2 massageterapeuter och en receptionist. 2010 öppnades filialen på Tunnlandsvägen 93. Idag ägs verksamheten av Anders Laurell, Sandra Reeds Lundqvist och Jill Bisander.

I juni 2016 öppnade Bromma Fysioterapi ytterligare en mottagningen i Blackebergs Centrum. Den nya mottagningen ligger i Postens gamla lokaler, alltså under den första mottagningen som ägare av Bromma Fysioterapi drev!

I slutet av mars 2017 flyttade vi hela verksamheten till Blackebergs Centrum. Idag finns 9 verksamma fysioterapeuter på mottagningen, en massageterapeut och en receptionist.

Kvalitetssäkring

Vår kompetens – din trygghet!

Vi på Bromma Fysioterapi är aldrig färdiglärda. Vi fortbildar oss hela tiden genom att delta i kurser, seminarier och håller oss uppdaterade med senaste forskningen i medicinska tidskrifter. Flera av oss håller även i utbildningar.

På Bromma Fysioterapi pågår ett kontinuerligt kvalitetsarbete. Eventuella tillbud registreras, följs upp och åtgärdas. Vi håller årligen HLR utbildning för alla medarbetare. Vår tekniska utrustning, gym och britsar genomgår årligen genomgång och service.

Träning på gym i Bromma Fysioterapi, i Blackeberg nära Vällingby