Medarbetare

Helena Vounelakis

Mitt namn är Helena Vounelakis. Jag tog sjukgymnastexamen vid Uppsala universitet hösten 2011. Jag har tidigare arbetat på en privat mottagning i Stockholm, Kungsholmens Sjukgymnastik Institut och sedan 2012 har jag arbetat på Bromma fysioterapi. Mitt intresse för kroppen och för träning har jag haft sedan barnsben och utövat olika sporter såsom ridning, dans och allroundträning på gym.

Jag är intresserad av det muskuloskeletala systemet, skador och dysfunktion i rörelsestödjeorganen och hur vi kan lokalisera och komma till rätta med besvären genom aktiv, vägledd rehabilitering. Mitt tankesätt kring rehabilitering är att utforma och anpassa behandlingen enligt rådande evidens och utifrån dina förutsättningar och specifika mål.

Under årens lopp har jag vidareutbildat mig inom muskuloskeletal rehabilitering vid Umeå universitet, idrottsmedicin samt inom Lumbopelvic motor control. Med mitt arbete vill jag inspirera, vägleda och motivera individer till att öka eller bibehålla hälsa och välbefinnande.